ontdek onze fairfspots

HKliving

toegankelijke collecties met vintage feel

Wie een beetje geïnteresseerd is in interieur, kent HKliving wel: het funky interieurmerk waarvan je in bijna elk stijlvol huis tegenwoordig op z’n minst een koffiekopje terugziet.

femm

femm is meer dan een ontwerpstudio en showroom. In de creatieve ruimte staat kleur centraal op diverse adembenemende kunstwerken. De eigenaresse Femke is ooit gestart als stylist. Nu ontwerpt Femke objecten die ze als stylist niet kon vinden.
TED Amsterdam

op zoek naar hebberigmakende design items? 

Bij ted. ben je aan het juiste adres! In deze creatieve ruimte, gevestigd in Amsterdam, komt interieur, kunst en creativiteit samen.

de klare lijn                                                 

De Klare Lijn realiseert unieke interieurs waarin je lekkerder leeft. In hun winkels én online vind je de mooiste meubels, knapste verlichting en tofste accessoires. Ze helpen je graag met persoonlijk advies, zodat jouw woning of werkplek echt mooi wordt ingericht.

oode                                         

Galerie Oode vind je midden in Amsterdam, op de Singel om precies te zijn. Bij Oode verzamelt men kunstitems die normaal gesproken in depots belanden, op het moment dat musea sluiten

Kunstuitleen Utrecht is dé plek voor hedendaagse kunst in Utrecht. Je kan er kunst ontdekken en mee naar huis nemen of gewoon een moment nemen om de kunst die er hangt te bekijken en ervan te genieten.
karton studio

Karton is dé plek voor een sprekende, creatieve en moderne foto- of videoshoot.

Karton Studio is een knappe daglicht studio onder de rook van Amsterdam; een wit canvas dat de creativiteit van fotografen, stylisten en producers stimuleert.

stoned amsterdam                                

Ben jij op zoek naar mooie accessoires voor in huis? Look no further. Bij Stoned moet je zijn. Van knappe fruitschalen tot indrukwekkende serveerplanken en van esthetische kaarshouders tot complete koffietafels.

the dirt                                      

Ben jij op zoek naar mooie accessoires voor in huis? Look no further. Bij Stoned moet je zijn. Van knappe fruitschalen tot indrukwekkende serveerplanken en van esthetische kaarshouders tot complete koffietafels.

Net als in een reguliere bar, kun je bij De Interieurbar in Breda lekker aanschuiven voor vragen en advies. Mocht je met prangende levensvragen zitten, beantwoorden ze die ongetwijfeld met liefde voor je, maar wel handig om vooraf te weten: de creatieven die bij De Interieurbar werken, zijn vooral gespecialiseerd in interieur.