kindvriendelijke verf
Vanwege de schadelijke stoffen die veel verfproducten bevatten, is verven lang niet altijd even verantwoord. Niet met kinderen in de buurt, niet voor je baby wanneer je zwanger bent en niet wanneer kinderen in aanraking komen met bijvoorbeeld geverfde meubels of speelgoed. Dat vinden we bij fairf niet zo vriendelijk. En dus doen wij het anders. Bij fairf bieden we verf op waterbasis. Bovendien hebben we een oplossing gevonden, waardoor we geen gevaarlijk oplosmiddel of andere schadelijke stoffen meer nodig hebben. Dat betekent dat je met fairf veilig kan verven, óók tijdens je zwangerschap.  

Je doet er als ouder alles aan om je kindje gezond en gelukkig te houden, toch? Goed voor de wereld zorgen draagt daaraan bij. Maar producten gebruiken die veilig zijn voor je kleintje is in onze optiek absoluut een mooie tweede.  

Voor jouw kleintje mengen we met veel plezier elke kleur die je maar wil. Maar bekijk voor je een kleur kiest ook deze vrolijke beestenboel vriendjes eens: 

Image slider
  • Punt navigator1Huidige dia
  • Punt navigator2
  • Punt navigator3
  • Punt navigator4
  • Punt navigator5
  • Punt navigator6
beestenboel collectie
De fairf producten zijn ook verkrijgbaar in de 20 vrolijke beestenboel kleuren. Al deze kleuren hebben een naam van een dier. Met beestenboel kleuren maak je van iedere kinderkamer een paradijs!

zwanger schilderen?
kan gewoon met fairf!

bewezen verantwoord en duurzaam
Net zoals we plantaardig wel zo aardig vinden, vinden we kindvriendelijk wel zo vriendelijk. En dus zijn onze verfproducten met het oog op de allerkleinsten extra uitgebreid getest. We wilden graag zeker te weten dat fairf verantwoord is voor kinderen, ook wanneer ze in aanraking komen met geverfde meubels of speelgoed. Uit de uitgevoerde test bleek dat zowel onze fairf multiprimer als onze fairf lakverf verantwoord is voor gebruik op kinderspeelgoed en -meubels. En daar zijn we maar wát blij mee.  
inspiratie
klassiek energiek
​​​​colours and shapes​​​​
​​​​droomvlucht​​​​
​​​​sharing is caring​​​​
​​​​diep in de zee​​​​
​​​​1001 nacht