onze missie
Verf met een missie. Dát is fairf. Maar wat is die missie dan? Leggen we je uit!  De verfwereld heeft een duurzame opknapbeurt nodig. Want er gaat veel mis. Te veel mis. In de meeste verfproducten voeren fossiele grondstoffen de boventoon. Dat zorgt ervoor dat die blikken verf bijdragen aan uitputting van de aarde én dat het product bovendien giftig is. Dat kan anders. Dat moet anders. Dat doen we bij fairf héél anders.

verf op basis van plantaardige grondstoffen
ja, dat is dus gewoon een optie

Bij fairf geloven we: wie durft te innoveren, kan de wereld veranderen. Wie toekijkt, stemt stilzwijgend toe met de huidige gang van zaken. Dat laatste weigeren wij. En jij ook, hopen wij.  
Bij fairf geloven we ook: problemen zijn er om in uitdagingen te veranderen. En uitdagingen zijn er om met creativiteit, techniek, liefde én doorzettingskracht om te buigen naar oplossingen waarvan je een dikke vette glimlach op je gezicht krijgt.

100% hernieuwbaar in 2030
dat gaan we doen

Ons moederbedrijf Baril Coatings streeft ernaar om in 2030 volledig hernieuwbaar te zijn. We maken enkel gebruik van 100% recyclebare blikken. We produceren in Nederland, CO2 neutraal, in een fabriek die draait op zelfopgewekte stroom door zonnepanelen. Ook bij fairf wordt hard gewerkt aan de transitie naar duurzaam. We ontwikkelen en produceren verf op waterbasis, met maximale inzet van plantaardige en hernieuwbare grondstoffen.

Onze verf moet prachtig zijn, van de hoogste kwaliteit, dat staat als een paal boven water. Maar onze intrinsieke motivatie heeft enkel en alleen te maken met oog voor de wereld. Een prachtige wereld. Die we graag nog lang, héél lang, zo groen mogelijk houden.