Karton Studio - Assendelft

Karton Studio is een knappe daglicht studio onder de rook van Amsterdam; een wit canvas dat de creativiteit van fotografen, stylisten en producers stimuleert. Het idee? Hier kunnen creatieven naar hun volle potentieel creëren, onder het motto ‘Let’s Play!’. De studio is gevestigd in een voormalige kartonfabriek, met subtiele industriële hints en prachtig natuurlijk licht dat door de grote dakramen, de hele dag door de studio binnen schijnt. Kortom: Karton is dé plek voor een sprekende, creatieve en moderne foto- of videoshoot.


​​​​Bij Karton Studio zijn ze wars van het perfecte trend-plaatje. Want dat heb je al zo vaak gezien. Hier helpen ze merken om beeld te maken dat hun unieke verhaal zo knap mogelijk vertelt en bieden ze magazines de kans om editorials te schieten die de lezer bijblijven.

Het unieke element van Karton Studio is het gigantische dakraam, dat zelfs op grijze dagen voor een mooie lichtinval zorgt. Daarnaast heb je als creatief bij Karton toegang tot de meest unieke design props en meubels. Indien nodig helpt team Karton je met een totaalconcept voor je shoot. Van uitgewerkte merkessentie, tot styling en van make up tot een passende fotograaf. Alles om authentiek beeld te creëren dat helemaal past bij jouw merk.


Om unieke sets te creëren stelt Karton een mix van eigen (overwegend vintage) props beschikbaar én hebben ze de handen ineengeslagen met fairf. Ook Karton studio wil graag zo mogelijk duurzaam ondernemen en zodoende zijn ze onwijs blij met de samenwerking met fairf. Owner Nadine Walter: ‘Dankzij de samenwerking met fairf kunnen we enkele props nu heel eenvoudig in de merk- of storykleuren van onze klanten schilderen. Want fairf is te mengen in alle kleuren. Superhandig! En ook nog eens heel duurzaam. Met fairf zorgen we ervoor dat onze klanten hun visuele verhaal, op een duurzame en verantwoorde manier nog eens extra kunnen versterken. Mooi toch?’