duurzaam lakken met fairf

Met de plantaardige laksoorten van fairf geef je kleur aan jouw interieur. Met de fairf multiprimer maak je iedere ondergrond geschikt voor een laklaag. En onze lakverven kun je stuk voor stuk laten mengen in alle kleuren van de regenboog. Aan jou vervolgens de keus: ga je voor een matte, zijdeglans of hoogglans look? Ook een optie: aan de slag met onze onzichtbare lak, voor een ultra matte transparante beschermlaag? Wat je ook van plan bent, weet: wij hebben lak voor iedere klus!


multiprimer

Dit is een goed dekkende primer voor binnen én buiten. Geschikt als grondverf of voorlak op ondergronden als hout, steen of kunststof. Deze primer is goed te schuren en breed in te zetten, omdat ie goed ‘vult’. Fairf multiprimer is de perfecte grondlaag wanneer je een te lakken product optimaal wil beschermen. Bij buitengebruik adviseren we je om de ondergrond dezelfde dag nog af te lakken, dan wordt het resultaat het mooiste. Dit product is perfect voor meubels, radiatoren, kozijnen en deuren.

lakverf mat

Matte lak voor binnen en buiten, dat is onze lakverf mat. Samen met de fairf multiprimer is dit product geschikt voor verschillende ondergronden, zoals hout, metaal en kunststof. Onze lak is kras- en stootvast. Bovendien behoudt het zijn elasticiteit en daardoor is de kans op barsten en scheuren minimaal. Mooi toch? Fairf lakverf houdt heel lang een zeer subtiele glans en diepe kleur en is dus perfect voor een matte afwerking van meubels, radiatoren, kozijnen en deuren.

lakverf zijdeglans

Onze zijdeglans lak is geschikt voor binnen en buiten. Ook doet deze het goed in de mix met onze multiprimer en is geschikt voor ondergronden als hout, metaal en/of kunststof. De fairf lak zijdeglans is een kras- en stootvaste lak, die z’n elasticiteit makkelijk behoudt. Dat wil zeggen: minimale kans op barsten en scheuren. De subtiele glans en diepe kleur van fairf lakverf blijft lang zichtbaar. Dit product is perfect voor een zijdeglans afwerking van kozijnen, deuren, meubels en radiatoren.

lakverf hoogglans

Onze lakverf hoogglans leent zich zowel binnen als buiten goed voor jouw verfproject! In combinatie met onze multiprimer is het resultaat van deze lakverf ontzettend netjes. Onze hoogglans lakverf is geschikt voor ondergronden als metaal, kunststof en hout. Deze lak is een kras- en stootvast én behoud makkelijk z’n elasticiteit. Wat dat betekent? Barsten en scheuren in het schilderwerk zijn echt minimaal. De prachtige glans én diepe kleur van fairf lakverf hoogglans blijft nog lang zichtbaar na het aanbrengen en daarmee is dit product perfect voor een hoogglans afwerking van radiatoren, kozijnen, deuren en meubels.

onzichtbare lak

Dit is een unieke plantaardige transparante lak. Dit product leent zich perfect voor houten vloeren of meubels, voor een slijtvaste en ultra matte afwerking. Maar ook als extra laag voor wanden in intensief gebruikte ruimtes is deze lak perfect! Deze lak is perfect als je lak wil die beschermt, maar niet opvalt. Na het aanbrengen van onze onzichtbare lak ziet je houten ondergrond er bijvoorbeeld nog steeds onbehandeld hout en ook op je geschilderde wand is geen spoor van glans te zien. Ook fijn: fairf onzichtbare lak is goed schoon te maken.