De Interieurbar – Breda

Net als in een reguliere bar, kun je bij De Interieurbar in Breda lekker aanschuiven voor vragen en advies. Mocht je met prangende levensvragen zitten, beantwoorden ze die ongetwijfeld met liefde voor je, maar wel handig om vooraf te weten: de creatieven die bij De Interieurbar werken, zijn vooral gespecialiseerd in interieur. Of je nou eventjes snel wat advies wil met betrekking tot de kleur op je muur of dat je hulp zoekt bij het stylen van je complete woning; hier ben je aan het juiste adres! Naast advies vind je bij De Interieurbar trouwens ook unieke woonaccessoires: nieuw, vintage én lokaal gemaakt.

De Interieurbar Breda werd bedacht door Maaike Graafland. Haar drijfveer? In haar eigen woorden: ‘Ik wil interieuradvies laagdrempeliger maken. Daarom heb ik een fysieke locatie in het centrum van Breda gecreëerd waar je langs kan komen voor interieuradvies-sessies van 1 tot 3 uur. Je hoeft hier geen complete interieurplannen af te nemen. En daardoor kan je vaak op korte termijn al een afspraak inplannen’. Kijk, dat klinkt goed! Overigens maakt Maaike als het even kan, met liefde wél complete interieurplannen, want dit is iets waar ze van nature goed in is. Zowel voor je woning als voor je kantoor óf restaurant kun je bij haar aankloppen. En wil jij gewoon zelf even wat leuks shoppen voor je huis? Een mooie vaas of spraakmakende bijzettafel? De Interieurbar is óók nog eens een ongelooflijk knappe en sfeervolle winkel.
gebruikte kleuren
RAL6017
RAL4004
kaketoe

Maaike: ‘Ik sta over het algemeen bekend om mijn warme & sfeervolle ontwerpen. Ik houd van unieke items en kan een knipoog of gekke touch in een interieur wel waarderen. In mijn ontwerpen gebruik ik het liefst veel kleur en verschillende texturen.' 

het even kan, koop ik duurzame producten in of adviseer mijn klanten deze in hun interieurontwerp op te nemen.’ Met het oog op dit laatste element: duurzaamheid, was de link met fairf snel gemaakt. Maaike zegt hierover: ‘Er zijn tegenwoordig veel mooie merken zoals fairf, die een vriendelijk alternatief bieden op vervuilende & eindige producten. Ik vraag me dan ook af 'waarom zou je dit soort producten niét gebruiken, als het mooie alternatief er wel al is?'. Nou, daar hebben we vanuit fairf natuurlijk niks meer op aan te merken. Bij De Interieurbar hebben ze het wel begrepen! Kijkje nemen? Op naar het zuiden des lands!