ted. Amsterdam

Op zoek naar hebberigmakende design items? Bij ted. ben je aan het juiste adres! In deze creatieve ruimte, gevestigd in Amsterdam, komt interieur, kunst en creativiteit samen. Je vindt er zowel vintage als nieuw/modern design. Een aantrekkelijke combi! Vooral omdat je al dat knaps niet alleen kan kopen, maar ook huren. Met name voor fotoshoots en events, dat wel. Maar toch: we zijn groot voorstander van dit soort deel-economie initiatieven. Want ze helpen de wereld kleurrijk te maken én gezond te houden. Precies wat we willen, toch?

De vibe bij ted. is het beste te omschrijven als: modern, kleurrijk en fluffy in de mix met organische ronde vormen en mid-century-stukken die spot on zijn. Het kan zomaar zijn dat je hun design items al eens voorbij hebt zien komen, aangezien hun producten dus veelal verhuurd worden voor fotoshoots en evenementen.
gebruikte kleuren
dave
koala
orchid
jasmijn

En voor wie écht hebberig wordt, zijn de meubelstukken en accessoires dus ook te koop. Met zoveel fotografieprops - zoals we dat zo mooi noemen - in huis, zou het bijna stom zijn om niet ook zelf je ruimte te verhuren als fotografie- en eventlocatie. Vandaar dat het ted. warehouse dan ook geregeld geboekt wordt voor shoots, lanceringen of andere feestjes.

En mocht je een keer aanwezig zijn op zo’n event of shoot, dan is het leuk om te weten dat de muren, trap en wc versierd zijn met verf van fairf. Je vindt er de kleuren Dave, Koala, Orchid en Jasmijn; een gezellige mix van verfkleuren ter ondersteuning van een waanzinnige mix van funky designs.