De Klare Lijn – Leiden

De Klare Lijn realiseert unieke interieurs waarin je lekkerder leeft. In hun winkels én online vind je de mooiste meubels, knapste verlichting en tofste accessoires. Ze helpen je graag met persoonlijk advies, zodat jouw woning of werkplek echt mooi wordt ingericht.

​​​​Op zoek naar het interieur dat écht bij je past? Dan ben je bij De Klare Lijn aan het juiste adres. Ze staan hier voor je klaar met een uniek aanbod, vakkundig advies, tips, compleet interieurontwerp en ontwerp op maat. Mét plezier, zónder poespas.​​​​
gebruikte kleuren
tjerk
kees
jolien
In de Klare Lijn winkels in Leiden - en inmiddels ook online – wordt bijzonder meubilair verzameld. Maar ook voor verlichting en accessoires die je huis helemaal afmaken, kun je bij ze aankloppen! De collectie van de Klare Lijn wordt samengesteld door het eigen team. Dat team deelt de liefde voor goed design: slimme eenvoud, vakmanschap en kwaliteit die je niet alleen ziet, maar ook voelt. Inspireren, verwonderen én de klant zelf op ideeën brengen; dat is het doel bij De Klare Lijn.

Ook fairf is onderdeel van de collectie van De Klare Lijn, want veilige, duurzame verf die óók nog eens kwalitatief uitstekend in orde is, past hen wel. Bij De Klare Lijn wordt fairf verf ingezet bij de A tot Z interieurprojecten die zij geregeld verzorgen. Maar ook hun eigen showroom is ermee verfraaid. Behoefte aan kleuradvies van professionals? Wandel dan gerust eens binnen bij De Klare Lijn!