kleuren van INTERIEURVANMIES

Stijlvolle interieurstylisten, daar zijn we dól op. Maar het allerdolst (we zijn er zelfs een beetje duizelig van) zijn we op Michelle van INTERIEURVANMIES. Met INTERIEURVANMIES inspireert Michelle dagelijks meer dan 50.000 volgers op Instagram op het gebied van alles wat met interieur te maken heeft. En daar hoort natuurlijk ook verf bij. Of beter gezegd: fairf. Het kloppend inrichten van een huis en daarbij spelen met kleur om zo tot het perfecte interieurontwerp te komen, is waar Michelle zich met veel plezier dag in, dag uit mee bezig houdt. Het voelde dan ook heel logisch om samen met Michelle het duurzame kleurenpalet INTERIEURVANMIES te ontwikkelen. Het resultaat? Diepe warme kleuren die heel natuurlijk en tegelijkertijd heel bijzonder aanvoelen. Kleuren waar je in thuis kan komen! De tinten van INTERIEURVANMIES voelen op elk moment van de dag anders aan, want ze vangen het licht steeds weer een beetje anders. Dat geeft al die verfkleuren een tijdloos karakter. En was dat niet precies waar je naar opzoek was? Het INTERIEURVANMIES kleurenpalet bestaat uit zorgvuldig samengestelde tinten die ons, en jou vast ook, steeds weer een dikke vette glimlach bezorgen. Ook leuk? Elke kleur uit de INTERIEURVANMIES kleurencollectie is vernoemd naar één van Michelle’s favoriete plekjes in Amsterdam.

Weet jij al welke verfkleur jij straks op de muur wil, maar wil je nog een kleine check doen? Bestel dan een kleurstaal van de kleur die je in gedachten hebt. De kleurstaal heeft het formaat van een ansichtkaart. Daardoor kun je deze (of meerdere naast elkaar) makkelijk in je interieur ophangen. Zo kun je op verschillende momenten van de dag kijken hoe het licht erop valt en of dit echt, echt, écht de kleur is die het beste bij jou en je interieur past!

Nog aan het twijfelen voor welke kleur(en) je moet gaan? Snappen we! Zeker online is een kleur kiezen lastig. Bestel gerust de complete INTERIEURVANMIES kleurenfolder. Dan heb je namelijk een overzicht van het hele kleurenpalet.