Kunstuitleen Utrecht

Kunstuitleen Utrecht is dé plek voor hedendaagse kunst in Utrecht. Je kan er kunst ontdekken en mee naar huis nemen of gewoon een moment nemen om de kunst die er hangt te bekijken en ervan te genieten. Wat jij wil! Bij Kunstuitleen Utrecht gelooft men dat kunst je leven verrijkt. En dat geloven we bij fairf ook. Onze gedeelde overtuiging: kunst hoort niet alleen thuis in een museum. Liefst zien we het heel de dag om ons heen. Thuis, op de werkplek of op school; het maakt eigenlijk niet uit waar. Zolang de kunst die er hangt je maar raakt en inspireert.  Of je nou een liefhebber, starter of kenner bent; bij Kunstuitleen Utrecht is iedereen welkom. ‘Zoek vooral iets uit wat bij je past’ is hier het devies. Óf: bekijk zoveel mogelijk, met aandacht, zodat je leert wat bij je past. De kunstadviseurs van de uitleen helpen je daar maar wat graag bij! En bovendien wordt kwaliteit gegarandeerd bij Kunstuitleen Utrecht. De super diverse, hoogwaardige, prikkelende, kunsthistorische en actuele collectie die wordt aangeboden, zorgt daarvoor.

Een van de redenen waarom we bij fairf zo dol zijn op Kunstuitleen Utrecht: ze geloven er in de kracht van jong talent. Net afgestudeerde kunstenaars worden dus opgenomen in de zojuist omschreven collectie. Daardoor kunnen zij hun werk tonen aan een breed publiek. Elk jaar worden er nieuwe kunstwerken aangekocht en dat beleid zorgt ervoor dat de collectie zich steeds weer vernieuwt. Naast dit jonge deel van de collectie is er nog ander interessant deel: de kerncollectie. In deze collectie vind je kunstwerken van belangrijke kunstenaars. Denk aan Erwin Olaf, Dick Bruna, of Corneille! Deze kunstwerken zijn wel te leen, maar niet te koop. Niet erg. Bij fairf zijn we dol op de deeleconomie. Die is 9 van de 10 keer namelijk echt stukken beter voor de planeet.
gebruikte kleuren
len
miguel
schildpad
koala
De meeste kunstwerken leen je al voor €10,- per maand! Klinkt als een slimme keuze voor je portemonnee? Is het ook! En je mag het kunstwerk op elk moment omruilen. Zo kun je makkelijk ontdekken en uitproberen. Ook leuk: bij Kunstuitleen Utrecht bieden ze ook de mogelijkheid om te sparen, zo kun jij een kunstwerk waar je echt verliefd op bent uiteindelijk kopen. Gebruik maken van hun gunstige afbetalingsregeling is eveneens een optie. Kijk, dat is lekker meegedacht!

Alle kunst bij Kunstuitleen Utrecht wordt gepresenteerd op muren die volledig in fairf-kleuren ondergedompeld zijn. Dat zorgt ervoor dat het mogelijk is om de kunst nóg beter te presenteren aan de Kunstuitleen Utrecht klanten! Benieuwd naar deze knappe wanden vol met intrigerende kunst? Je vindt dit te gekke initiatief net eventjes buiten de Utrechtse Binnenstad. Have fun!