femm 

femm is meer dan een ontwerpstudio en showroom. In de creatieve ruimte staat kleur centraal op diverse adembenemende kunstwerken. De eigenaresse Femke is ooit gestart als stylist. Nu ontwerpt Femke objecten die ze als stylist niet kon vinden. Haar fascinatie voor kleur en liefde voor materiaal, resulteren in opvallende creaties die positiviteit uitstralen, maar ook het dagelijks leven verrijken met levendige kleurschakeringen.
De schoonheid en kracht van kleur spelen een cruciale rol in de ontwerpen van Femke, die niet alleen diverse woningen, hotels en horecagelegenheden naar een uniek niveau tillen, maar ook een persoonlijke touch toevoegen aan elk ontwerp. Alles bij femm wordt met uiterste zorg op maat gemaakt, waarbij de kleuren worden aangepast aan de specifieke sfeer van de ruimte.

de kleuren van femm
de kleuren van femm zijn te bestellen via haar eigen webshop
fan
iss
lee
ray
meg
sia
pix
vo
yu

Kleurrijke samenwerkingen, zoals die met fairf, dragen bij aan de verspreiding van Femm's missie: kleur toevoegen aan het leven van zoveel mogelijk mensen, en dat op een duurzame wijze. “Mijn samenwerking met fairf heeft geleid tot een exclusieve collectie van negen kleuren. Fairf vertegenwoordigt voor ons de toekomst, met een duidelijke nadruk op duurzaamheid en kwaliteit. Daarom stond ik te trappelen om verfkleuren voor Fairf te ontwikkelen die niet alleen inspirerend zijn, maar ook staan voor een duurzame keuze’, aldus Femm.


De kleurnamen zijn het resultaat van pure creativiteit, gevormd uit namen en woorden die haar inspireren. Het kleurenpalet bestaat uit de tinten die vaak voorkomen in Femm's kunst en ontwerpen. Neem bijvoorbeeld "YU." Deze kleur bereikt de perfecte balans tussen kracht en sereniteit, vermijdt overmatige zoetheid en is toch niet te subtiel.
Leuk om te vermelden: de badkamer in femm's eigen Atelier is van boven tot beneden en van links tot rechts met YU geschilderd. Durf jij het ook aan?