Stoned Amsterdam

Ben jij op zoek naar mooie accessoires voor in huis? Look no further. Bij Stoned moet je zijn. Van knappe fruitschalen tot indrukwekkende serveerplanken en van esthetische kaarshouders tot complete koffietafels. Alles bij Stoned is gemaakt van marmer, travertin of onyx. High quality gebeuren dus. En ook fijn: de designs van Stoned zijn tijdloos. Hiermee onderstreep je moeiteloos jouw persoonlijke stijl!

John ter Riet: ‘Wij zien onze designs als ‘understated basics’. Het product is heel exclusief, want elke steen is uniek. Maar tegelijkertijd zorgt het minimalistische ontwerp ervoor dat onze producten in veel verschillende interieurs makkelijk blenden.’


gebruikte kleuren
mushroom
Niet alleen in Nederland wist Stoned de afgelopen jaren fans te creëren; van Antwerpen tot Tokyo en van Berlijn tot New York zijn de Stoned designs verkrijgbaar in luxe warenhuizen en de betere interieurwinkels. Het merk werd in 2014 opgericht door Derkan Atakan en John ter Riet: twee marmerliefhebbers van het eerste uur. Het begon allemaal met serveerplanken en snijplanken, die met de hand warden gemaakt. Maar al snel liep het uit de hand. En dat bedoelen we dan dus op de meest positieve manier mogelijk. Er ontstonden steeds meer ideeën, meer designs, meer steensoorten die gebruikt konden worden én meer verkooppunten. Inmiddels verkoopt Stoned op meer dan 200 plekken ter wereld marmeren, travertin en onyx interieuraccessoires, plus enkele meubels!

De wijnkoelers, schalen én beroemde serveerplanken zijn dus wereldwijd verkrijgbaar, maar persoonlijk shoppen wij van fairf de Stoned items liefst op de plek waar het allemaal begon: in de Stoned winkel aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam. Niet in de laatste plaats omdat je daar op de muren de matte verfkleur Mushroom terugvindt: een frisse en stijlvolle kleur met rustige en natuurlijke uitstraling. Een kleur die zorgt voor een fijne sfeer, maar de items van Stoned wel in het middelpunt van de belangstelling laat staan. Precies waar ze horen, als je het ons vraagt.