HKliving

Wie een beetje geïnteresseerd is in interieur, kent HK Living wel: het funky interieurmerk waarvan je in bijna elk stijlvol huis tegenwoordig op z’n minst een koffiekopje terugziet. Dit merk uit Dronten, wordt op het moment in bijna 40 winkels door heel Nederland verkocht en is daarnaast is ook nog eens in 70 andere landen wereldwijd te koop. De creativiteit straalt er waar ter wereld ook vanaf. En dat is te danken aan Emiel Hertsen en Sander Klaver (de beruchte H & K), de twee founders van dit inspirerende home brand.


In 2002 was Emiel nog een professioneel antiekinkoper. Over de hele wereld zocht en vond hij de meest bijzondere meubelstukken en interieuraccessoires. Toen de vraag naar deze knappe items groter en groter werd, dacht hij: dit moet slimmer kunnen. Hij nam contact op met z’n vriend Sander, die hij al van kleins af aan kende. Sander was van de cijfertjes. Emiel van de creativiteit. Die combinatie wilde wel! HK Living werd geboren, het merk dat inmiddels bekend staat om haar toegankelijke collecties met vintage feel, gebasseerd op designs uit het verleden, maar dan met een moderne twist.


Je snapt: met een dergelijk knap merk gaat fairf maar al te graag een partnership aan. Daarom zie je een aantal HK Living items terug in onze ’23 campagnebeelden én is HK Living een van onze fairfspots.
gebruikte kleuren
hay
hazelnut
mahogany
Qua duurzaamheid timmert HK Living aan de weg. In eigen woorden: ‘We zijn er steeds meer mee bezig. Het is niet onze core, maar we willen er zeker in mee.’ Zo heeft het bedrijf bijvoorbeeld een teak outdoor bank in de collectie en van de restmaterialen van de productie van die bank worden ornamenten gemaakt. Minder waste dus. Maar misschien nog veel belangrijker: binnen het bedrijf is inmiddels een duurzaamheidsafdeling opgezet die onderzoekt hoe het binnen HK Living op diverse vlakken duurzamer kan. Van product tot verpakking. Klinkt ons natuurlijk als muziek in de oren!
Op het hoofdkantoor van HK Living vind je diverse fairfkleuren op de muur. Kleur Hay, Hazelnut en Mahogany om precies te zijn. Drie kleuren die waanzinnig mixen met het stijlvolle interieur van dit kleurrijke kantoor. Niet zo gek eigenlijk. HK Living & fairf passen elkaar wel…