the four seasons

spring

summer

fall

winter

Bij fairf laten we ons graag inspireren door creatieve geesten. Van interieurstylisten tot ware kunstenaars. Voor iedereen die de wereld een beetje mooier probeert te maken, maken wij een diepe buiging. Een van de creatieve geesten die er voor ons met kop en creatieve schouders bovenuit steekt, is de schilder Alphonso Mucha. Deze Tsjechische kunstenaar schilderde het beroemde vierluik: The Four Seasons. Je kent het misschien wel. En anders: Google het even! Dan herken je het gegarandeerd. The Four Seasons bestaat uit een verzameling schilderijen die ons, hier bij fairf, een hoopvol gevoel geeft. Zo’n comfortabel warm gevoel, waarvan je een glimlach op je gezicht krijgt. Het gevoel dat je thuis wil hebben. We besloten een 48-tal tonen uit dit vierluik om te toveren naar een ongekend tijdloos kleurenpalet, dat je gewoon op je eigen muur kan smeren. Een kleurenpallet vol natuurlijke, romantische en in onze optiek dus hoopvolle verfkleuren die gegarandeerd goed staan in jouw woonkamer, slaapkamer of hal, maar die ook je keuken of inloopkast een mooie extra geven. De verfkleuren uit The Four Seasons collectie zijn kleuren waar je blij van wordt, kleuren die voor een fijne sfeer in huis zorgen. En was dat niet exact waar je naar op zoek was? Precies. Dat dachten we al…

En weet jij wel al welke verfkleur jouw muur het mooiste siert? Dan is het een goed idee om toch nog even een kleine controle in te bouwen, door een kleurstaal te bestellen van de verfkleur waar jij je oog op hebt laten vallen! Goed om te weten: onze kleurstalen zijn net zo groot als een ansichtkaart. Heel handig! Want zo kun je deze kleurstaal (of meerdere naast elkaar) ophangen in huis en kijken hoe het licht op verschillende momenten gedurende de dag op de kleurstaal valt. Zo weet je straks bij het bestellen van een pot verf helemaal zeker dat je de kleur kiest die bij jou en je interieur het allerbeste past!

Weet jij niet zo goed welke van de vier seizoenen het beste bij je past? Of twijfel je misschien tussen de donkere herfstkleuren en de wat lichtere? Snappen we! Vooral als je online een kleur wil kiezen, kan dat best lastig zijn. Bovendien wil je natuurlijk zuinig omgaan met je verf en je muur niet twee keer over moeten doen omdat je tóch niet zo tevreden bent over je gekozen kleur. Tip: bestel de complete The Four Seasons kleurenfolder. Zo heb je in één klap een overzicht van het complete kleurenpalet in huis.