samenwerkingen
Wij vinden onze inspiratie in het dagelijks leven en door samen te werken met uiteenlopende partijen. Dit doen we met onze fairfspots, maar ook met duurzaamheids goeroes, binnenhuis architecten en interieur stylisten. Maar ook met organisaties die net als ons staan voor een kleurrijke wereld waarin iedereen gelijk wordt behandeld en zichzelf mag zijn. Onder de naam fairf Charity Projects Fairf ondersteunen wij organisaties met inzet, donaties en sponsoring van verf.

show your true colour

Fairf staat voor een kleurrijke wereld waarin iedereen gelijk wordt behandeld en zichzelf mag zijn. Kunstenaar Ingelot heeft een unieke muurschildering gemaakt die het thema ‘show your true colour’ verbeeld. Hiermee spreken wij als werkgever duidelijk uit dat wij staan voor diversiteit en inclusie. Met fairf charity projects ondersteunen wij organisaties met inzet, donaties en sponsoring van verf.
Ons Charity Projects team is zichtbaar aanwezig op 18 juni 2022 tijdens Pride Rotterdam en op 30 en 31 juli 2022 tijdens Milkshake Festival in Amsterdam. Samen met COC Nederland halen wij die dagen donaties op voor Trans United Nederland. Een organisatie die deze middelen hard nodig heeft om extra ondersteuning te kunnen bieden bij de problematiek rondom arbeid/arbeidsplaatsen in de BPOC trans community. Wij roepen organisaties en bedrijven op om zich hierover ook uit te spreken.  

INTERIEURVANMIES

Met haar bedrijf INTERIEURVANMIES inspireert Michelle dagelijks tienduizenden volgers met alles wat met interieur te maken heeft. Interieurontwerp en kleuren zijn een ware passie van haar en het was dan ook een perfecte fit om samen een prachtig en duurzaam kleurenpalet te ontwikkelen. Het palet bestaat uit twaalf neutrale warme kleuren waar je nooit op uitgekeken raakt. 

T-Lab

Op 17, 18 en 19 juni 2022 speelde de productiegroep van T-Lab, het eigentijdse brutale theaterhuis van Amsterdam, zijn voorstellingen in een oude tuinderskas in Nieuwe Wetering. Een bijzondere locatie die zij, na jaren dienst als kwekerij, een tweede leven gaven als theater. Voor de vormgeving van deze voorstelling heeft T-Lab fairf benaderd omdat zij zowel met de locatie, als in de vormgeving opzoek waren naar een zo klimaatneutraal mogelijke opvoering. Iets waar hun visie aansluit bij die van fairf. Het as-zwarte decor, een weergave van de ontvlambare familie die het publiek voorgeschoteld krijgt, bestaat uit tweedehands spullen. Deze zijn met de verf van fairf opgeknapt en is gitzwart voor het publiek te zien. Na de voorstellingen zullen ze deze spullen doorverkopen of hergebruiken in andere producties/lessen van T-Lab.