kindvriendelijk schilderen met plantaardige verf

Als je zwanger bent, wil je toch het beste voor jezelf en je ongeboren kindje. Fairf is op waterbasis en bevat geen gevaarlijke oplosmiddelen of schadelijke stoffen. De verf is dus veilig te gebruiken, ook tijdens je zwangerschap. En om zeker te weten dat het ook niet schadelijk is voor kleine kinderen die in aanraking komen met de geverfde meubels of speelgoed hebben wij dit uitgebreid laten testen. Uit deze test is gebleken dat de fairf multiprimer en lakverf veilig zijn voor verantwoord gebruik op kinderspeelgoed en meubels. Daarnaast is de verf nagenoeg geurloos en ook dat is prettig, want het irriteert je luchtwegen niet en je ruikt de verflucht daarna dus niet dagenlang in je huis!


20 vrolijke kleuren

Speciaal voor de baby-, kinder- of speelkamer is de Mommy Paint kleurcollectie ontwikkeld. Maar zeg nu zelf.. dit zijn toch prachtige kleuren voor het hele interieur. Twintig vrolijke kleuren die allemaal een naam van een dier hebben. Met de Mommy Paint kleuren maak je van iedere kamer een paradijs!
Afbeelding Schuifregelaar

jouw kinderkamer schilderen

Wil je ideeën opdoen voor het schilderen van de baby- of kinderkamer? Op onze inspiratiepagina vind je een aantal voorbeeld projecten met een stappenplan hoe jij dit zelf ook kunt gaan doen.

bewezen verantwoord en duurzaam

Onze producten zijn uitgebreid getest en gecertificeerd door verschillende toonaangevende instanties op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit en impact op het milieu. Je kunt er zeker van zijn dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens en na het schilderen. Verantwoord dus in gebruik, ook tijdens je zwangerschap. Maar kwaliteit en verwerkbaarheid vinden wij ook heel belangrijk. Daarom zijn de fairf producten ook uitgebreid getest door professionals. Uit de testresultaten blijkt dat door de perfecte droging, langdurige bescherming, prettige verwerking en de uitstekende dekking minder verf nodig is. Kiezen tussen duurzaam, prijs of kwaliteit is dus niet nodig!