in het bos

Kijkend naar alle bomen verdwaalt je kindje in zijn / haar eigen fantasie, in hun eigen wereld. De geur van het bos en ze voelen een fris briesje langs zich heen gaan. Haal de natuur in huis...

Met deze muurschildering creëer je een magisch bos in de kinderkamer. Superleuk voor kinderen die gek zijn op de natuur of helemaal in de ban zijn van een magische bos. Deze muurschildering is op veel manieren uit te voeren. Kyara heeft voor deze kinderkamer een bos geschilderd wat speciaal ontworpen is voor een kleine Frozen fan. Doordat dit bos uit monochromatische kleuren bestaat, krijgt het een magisch effect waarin je eigen fantasie geheel de vrije loop kan gaan. Door dit magisch effect krijgt jouw kindje het gevoel alsof hij of zij zelf de ijsprinses van dit bos is en kunnen ze zichzelf helemaal terugtrekken in hun eigen wereld.

Vind je een muurschildering met het thema in het bos leuk, maar mag het voor jou wat minder magisch? Kies dan voor andere kleuren. Of hoe leuk is het om de Mommy Paint diertjes toe te voegen. Er zijn eindeloze variaties te bedenken.

Deze inspiratiekamer is gemaakt door: Kyara Beks.

gebruikte kleuren