plantaardige muurverf extra mat

Extra matte goed dekkende muurverf voor binnen met een zeer goede hechting op ondergronden als cement, hout, steen en gips. De verf droogt snel, heeft de hoogste schrobvastheidklasse en is niet gevoelig voor bacteriële aanslag in vochtige ruimtes. Streeploos te verwerken op muren en plafonds binnenshuis. Je ruikt de verf vrijwel niet.

  • 1L - €30,-
  • 2.5L - €65,-
  • 10L - €200,-
milieuvriendelijk
met hernieuwbare en plantaardige grondstoffen
kindvriendelijk
zonder gevaarlijk oplosmiddel en schadelijke stoffen
goed reinigbaar
hoogste schrobvastheid
eigenschappen
  • stofdroog na ± 20 minuten en overschilderbaar na ± 2 uur (afhankelijk van luchtvochtigheid en temperatuur)
  • rendement: ±10 m2 per liter (afhankelijk van ondergrond)

samen tegen verspilling

Beperk het milieueffect van afval door verfverspilling te voorkomen. Schat in hoeveel verf je nodig hebt. Niet gebruikte verf kan later weer gebruikt worden door deze goed af te sluiten en vorstvrij te bewaren. Breng restverf naar de milieustraat. Lege, droge blikken kunnen bij het restafval, blik is namelijk uitstekend te recyclen.
veilig fairfen

Wij hebben dit product uiterst zorgvuldig geformuleerd, maar toch dienen wij voor een aantal dingen te waarschuwen. Houd fairf buiten bereik van kinderen, al is het alleen maar om te voorkomen dat zij ermee gaan vingerfairfen. In geval van inslikken arts raadplegen.

Dit product bevat ≤0,2% Vluchtige Organische Stoffen en géén Cobalt. EU-grenswaarde voor dit product (cat A/a.): 30g/l (2010). Bevat 1,2-benzisothiazool-3(2H)-on. Kan een allergische reactie veroorzaken. Let op!
Bij verneveling kunnen gevaarlijke inhaleerbare druppels worden gevormd. Spuitnevel niet inademen. Voorkom bodem- en waterverontreiniging: Lees onze fairftips voor het schoonmaken van schildersmaterialen op onze website.