fairf kleuren

96 kleuren van nu, met zorg samengesteld, dát is het fairf kleurenpallet. Onze eigen kleurexperts hebben de mooiste verfkleuren voor je ontwikkeld. Van zachtgroen tot okergeel, van grijzig lila tot helderblauw en van diep antraciet tot poederig roze. Veel kleuren zijn bescheiden, sommigen lekker out there. De een voelt zich comfortabeler op de achtergrond. De ander pakt met veel plezier de spotlight. Net als onze collega’s en vrienden eigenlijk. En dus zijn de namen van de fairfkleuren stuk voor stuk vernoemd naar personeelsleden of vrienden van onze fairfbazen. Hoe leuk is dat? Kies de verfkleur die bij past!

Zit jij nog volledig in de orientatie fase? Dan is het misschien leuk om de complete fairf kleurenfolder te bestellen. Dan kun je met alle 96 de kleuren door je huis lopen om te kijken welke kleur of kleuren op welke plek het beste lijken te passen.

Of weet je misschien al prima wat je wil? Maar voelt het wel goed om voor
je aan het schilderen gaat, eerst een check te doen? Heel verstandig! Bestel dan een van onze fairf kleurstalen. Onze kleurstalen zijn net zo groot als een ansichtkaart en dat zorgt ervoor dat je deze lekker op je muur, plafond of kastje kan hangen en vervolgens gedurende de dag kan kijken of de kleur die je bedacht had daar ook echt goed past!