Schilderen is een feestje

Wij vinden fairfen één groot feest. Dat snap je! Een ruimte een nieuwe kleur geven, een andere twist, een nieuw gevoel; wij worden er blij van. Naast het vooruitzicht van een oh zo knap resultaat, is ook het fairfen zélf iets om een glimlach van op je gezicht te krijgen. Die kwast of roller van boven naar beneden, steeds een ander stukje een nieuwe kleur geven en ondertussen je hoofd leeg maken. Heerlijk toch? Het kan nóg heerlijker! Namelijk met een lekker muziekje op de achtergrond. Let op dat je niet in je bak met verf gaat staan bij het maken van funky danspasjes die niemand ziet! Dit zijn onze favoriete fairf playlists.

Fairfen in de maat 

Voetjes van de goed afgedekte vloer, dat is het devies. Van paarse regen, tot rode wijn en van een gele onderzeeër tot een kleine groene tas. Wedden dat je ze allemaal kent? Met deze kleurrijke afspeellijst fairf jij lekker in de maat!

Lekker je hoofd leeg fairfen 


Fairfen kan op elke dag, maar op zondag is het toch wel een extra ontspannen activiteit. Op zaterdag naar Karwei, op zondag de kwasten erbij. Zoiets (eerder in de week online bestellen, kan natuurlijk ook). De klassieke Spotify Easy On Sunday playlist zorgt ervoor dat jij je hoofd verfstrijk na verfstrijk he-le-maal leeg kan maken. Fijn toch?

Denk NIET aan de buren!
Stilzwijgend fairfen, is met
deze playlist geen optie. Wedden dat je ze vrijwel allemaal kan meezingen? Doe dat ook gewoon uit volle borst joh, dat is het lekkerst. Die buren van jou, kunnen daar vast tegen. Kijk wel uit dat je in al je enthousiasme je kwast niet voor microfoon aanziet, want dan zit er voor je het weet verf op plekken waar dat nou net niet de bedoeling was.