4 tips: snel impact maken met duurzame verf

Toe aan een frisse wind in je interieur, maar geen zin om alles om te gooien? Geen zorgen! Wij delen tips om je interieur nieuw leven in te blazen, zonder een ingrijpende verbouwing. Namelijk: met een klein potje fairf-verf! Daarmee kun je op een simpele manier je ruimte toch een enorme verandering geven. En dat ook nog eens duurzaam! Lees je mee?

Tip 1: Verf een accentmuur 
Het creëren van een accentmuur is een impactvolle manier om je interieur te vernieuwen. Kies een muur die je wilt accentueren en schilder deze in een opvallende kleur. Dit voegt direct karakter en persoonlijkheid toe aan je ruimte, zonder dat je alle muren hoeft aan te passen. Sterker nog: je kunt ervoor kiezen om een deel van je muur te schilderen. Zeker wanneer je lange wanden hebt, kun je hiermee de ruimte optisch ‘opbreken’ om functies in de ruimte te onderstrepen.

Tip 2: Verf een vorm op je muur
Waarom zou je je met het verven van je muur beperken tot één kleur? Je kunt natuurlijk ook een vierkant, cirkel of boog op je muur schilderen. Als kunst of juist om kunst in je ruimte te accentueren. En nee, je hoeft zeker geen kunstenaar te zijn om een statement met een vorm te maken. Met meten en vooraf schetsen met potlood, kun jij ook zo aan de slag!
Tip 3: Verf je plafond
Wil je het echt even anders dan anders aanpakken? Dan kun je besluiten om juist je plafond te verven. Let op: door je plafond een kleur te geven, oogt je ruimte vaak kleiner. Heb je hoge plafonds of wil je geborgenheid creëren? Dan is je plafond verven een perfecte optie. Zorg ervoor dat je plafond licht blijft en niet te opvallend is qua kleur, wanneer je wilt dat de ruimte groter oogt.  
Tip 4: Verf je bestaande meubels en accessoires
Als je de kleuren op je muren liever neutraal wilt houden, dan kun je met accessoires een vleugje kleur toevoegen aan je interieur. Met onze lakverf geef je je bestaande meubels en accessoires in no time een tweede leven.

Met alleen een potje verf kun je dus een enorme verandering in je interieur teweegbrengen. Wil jij direct aan de slag met bovenstaande tips? Hier bestel je jouw kleurstalen om de juiste kleur te vinden. Klaar met je project? Laat het ons weten en deel je resultaat met ons via #verfmeteenmissie.